Download eBook

Quinoa met feta, gegrilde asperges en paprika

Qunoa-met-feta,-gegrillde-asperges-en-paprika
Gerecht Hoofdgerecht
Aantal Personen 4
Bereidingstijd 25 min
Kooktijd 30 min
Totale Tijd 55 min

Ingrediënten

  • 300 g quinoa
  • 150 g witte asperges
  • 150 g groene asperges
  • 5 el olijfolie
  • 2 tl sojasaus
  • 1 tl vissais
  • 1/2 limoen
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 gele paprika
  • 75 g feta
  • geroosterde pijnboompitten

Bereidingswijze

  1. Kook de quinoa gaar volgens de beschrijvingen op de verpakking.
  2. Schil de witte asperges en snij de harde uiteinden af. Snij bij de groene asperges enkel het harde uiteinde weg.
  3. Strijk de asperges en paprika in met olie en gril ze in een hete grillpan.
  4. Voor de dressing: meng de olijfolie met de sojasaus, vissaus en limoen.
  5. Meng de quinoa met de dressing, de gegrilde groenten, pijnboompitten en feta. Breng op smaak met peper en zout.

Aanbevolen Producten