Download eBook

Gegrilde asperges met biefstuk en salsadip

gegrilde-asperges-biefstuk-salsa
Gerecht Hoofdgerecht
Aantal Personen 4
Bereidingstijd 5 min
Kooktijd 35 min
Totale Tijd 40 min

Ingrediënten

  • 800 g biefstuk
  • 1 kg groene asperges
  • 300 ml salsa
  • steakpeper
  • zout
  • olijfolie

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 65°C.
  2. Verdeel de biefstuk (indien in één stuk) in 4 stukken van ongeveer 200 g.
  3. Schroei de biefstuk aan beiden kanten in een grillpan.
  4. Plaats de grillpan in de oven en laat verder garen gedurende 25 minuten.
  5. Verwijder het onderste deel van de groene asperges (ongeveer 1/3 van de asperge).
  6. Grill de asperges gedurende 10 minuten in de grillpan.
  7. Plaats de asperges op een bord en marineer met een beetje olijfolie, peper en zout.
  8. Snij de biefstuk in reepjes en breng op smaak met peper, zout en steakpeper.
  9. Serveer dit met een salsasaus naar keuze.
  10. Smakelijk!

Aanbevolen Producten